2013-02-12 09:25:29• hírek • Blikk.hu

Kézdy nyolc éve küzdött a rákkal

Sok-sok év szenvedés állt a hátterében annak, hogy Kézdy György véget vetett az életének.

A Szomszédok Virágh doktoraként népszerűvé vált színművésznél nyolc éve rákot diagnosztizáltak, hősiesen küzdött a kórral, miközben súlyos betegségéről és félelmeiről kollégái, barátai előtt mélyen hallgatott.

A Jászai Mari-díjas színész - mint a Blikk megírta - szombatra virradó éjszaka kiugrott az Uzsoki utcai kórház harmadik emeleti ablakából. Gyomorfertőzéssel kezelték az intézményben, ahová február 5-én vették fel.

Csakhogy emellett rengeteg más betegséggel küzdött már jó ideje. Vesebetegségéről több interjúban beszélt, de emellett, információink szerint, korábbi infarktusa óta pacemakerrel élt, és krónikus tüdőbetegségben szenvedett, amelyet az éveken át elszívott, gyakran napi 50 szál cigaretta számlájára írtak orvosai. Bár a dohányzást abbahagyta, sokszor csillapíthatatlan köhögőrohamok törtek rá. 2004-ben pedig kiderült, rosszindulatú daganata van, azóta, vagyis nyolc éve küzdött a rettegett kórral.

Mindezt már csak tetézte a gyomorfertőzés, amellyel már képtelen volt megbirkózni. Ráadásul, betegségeiről nem beszélt senkinek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: